De Ziua Copilului, Sinaia devine Parcul Bucuriei

Desenăm, cântăm și ne distrăm de Ziua Copilului în centrul orașului!
Anul acesta, la Sinaia, vom sărbători 1 Iunie direct în stradă.

Toți copiii sunt invitați, alături de părinți și bunici, să petreacă o zi în aer liber pe B-dul Carol I, unde circulația mașinilor va fi restricționată între orele 10.00 – 16.00. Pentru prima dată vom sărbători Ziua Copilului de la rondul din fața străzii Aosta, până în parcul Dimitrie Ghica.

Desenăm pe asfalt, jucăm badminton sau ne dăm cu rolele și bicicletele printre jaloane. Cei îndemânatici pot participa la atelierele de creație.
Primăria orașului Sinaia va oferi celor mici tichete pentru distracție: tiroliană, plimbare cu trenulețul, carusel și bungee jumping, dar și vată pe băț și acadele.

De asemenea, cei mici vor avea parte de face painting și vor putea participa la jocuri interactive: mers pe minipicioroange, twister, ștafetă muzicală și multe altele alături de actorii Teatrului Ancuța și UNCER care vor completa distracția cu două spectacole de teatru.

Așadar, avem tot ce iți dorești pentru ca distracția, veselia și bucuria să fie la cote maxime de Ziua Internațională a Copilului la Sinaia.

Organizator:

Sigla Sinaia _R

Un proiect susţinut de:

Eveniment sponsorizat de: